Rio 9 augustus 2016

Dagen, maanden en jaren naar dat ene moment toegeleefd.

Vanaf Dinsdag 9 Augustus om 11:45uur Braziliaanse tijd wilde ik zo graag mijn beste schermen laten zien. Dat was mijn doel voor deze spelen. Oké, de weg er naar toe was erg moeilijk en voor mij en mijn team was het al een overwinning om hier te staan, maar voor elke sporter geld (tenminste dat vind ik) op de Spelen wil je je beste prestatie ooit laten zien. Het feit dat ik de juiste keuzes heb gemaakt heeft er voor gezorgd dat wij hier konden staan.

Iedereen die een beetje verstand heeft van degenschermen weet dat zeker op de Olympische Spelen iedereen aan elkaar gewaagd is. In de periode voorafgaand aan de spelen heb ik er alles aan gedaan om hier mijn beste schermen te laten zien, dat het dan niet lukt is met nette woorden moeilijk te omschrijven.

Ik voel en voelde me de laatste dagen fysiek kapot, mentaal helemaal leeg en ontzettend teleurgesteld.
Maar met de steun van mijn vriendin, ouders, manager, vrienden, familie, trainers, fans, sponsoren, werkgever, collega's en mensen die mij op social media volgen hier in Rio, in NL en de rest van de wereld heeft me zo veel goed gedaan zowel voor als na de spelen.
Zonder jullie had ik deze spelen nooit kunnen halen en daar ben ik jullie zo ontzettend dankbaar voor!

Nu neem ik rust na een hectische periode en ik heb eigenlijk geen idee wanneer ik weer ga beginnen. Nu neem ik tijd voor mijn vriendin, familie en vrienden.

Bedankt iedereen!!

Bas