Olympisch Jeugdsportfonds Gala ‌ Ernst & Young (4-10-2008)

Op 4 Oktober was ik samen met mijn sponsormanager Bob van Oosterhout uitgenodigd bij het Olympisch Jeugdsportfonds Gala van Ernst & Young in Noordwijkerhout. Het gala was bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen uit arme gezinnen. Met dat geld kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen kunnen sporten.
De contributie wordt direct door het fonds betaald aan de vereniging en er kan voor een voordelig tarief bij Perry Sport sportkleding worden aangeschaft voor de kinderen.

Het was een hele happening met tussen de gerechten door een geweldige show, gepresenteerd door NUHR bestaande uit: Viggo Waas, Peter Heerschop en Joep van Deudekom. Er waren veel (oud-)Olympische sporters aanwezig.
Als ´hoofdact´ was er de veiling onder leiding van de heer Jop Ubbens, chairman van veilinghuis Christie´s Amsterdam, die er een schitterend spektakel van maakte.Er werden verschillende dingen geveild waaronder sportclinics, kunst, theaterkaarten, gesigneerde voetbalshirts en hardloopschoenen van Lornah Kiplagat. Er zaten een aantal vermogende mensen in de zaal dus er werd goed geboden op de objecten.Uiteindelijk is er een schitterend bedrag binnengehaald en kunnen er weer veel kinderen sporten.