Baby Beef en jetlag in Colombia

Op 10 juni om 16:10 uur lokale tijd aangekomen op Bogota International Airport. Vanaf Amsterdam was het 2,5 uur naar Madrid en van Madrid naar Bogota nog zo'n 9 uur. De reis verliep vrij soepel en heb denk ik 3 films gekeken omdat slapen in een vliegtuig geen optie is als je 1m90 bent. Aangekomen op het vliegveld  stond de organisatie me netjes op te wachten en brachten ze me naar het hotel waar ik al een aantal jaren kom. Bij het inchecken bleek dat mijn naam niet geregistreerd stond, (toch raar na 2x op internet te hebben gereserveerd en zelfs voor de zekerheid 1 dag van te voren nog gebeld te hebben en de zekerheid hebben gekregen dat het goed zat, t blijft zuid-amerika) maar gelukkig was er nog wel een kamer voor me vrij.  

Omdat ik de ochtend van vertrek al om 04:15 uur op moest staan en op het moment dat ik in mijn hotelkamer in Colombia was al bijna 24uur wakker was dacht ik naar bed te gaan, maar na 2uurtjes te hebben gelegen ben ik toch wat gaan eten bij een restaurant waar ik al vaker ben geweest: Carbon de Palo. Zelf ben ik toch al in meer dan honderden, zo niet duizend restaurants geweest maar de stukken vlees die ze hier (en in Argentinië) serveren zijn  echt de aller aller lekkerste/beste op de wereld. De Baby Beef is een van mijn favorieten en dat nam ik dus als hoofdgerecht. Hoewel in je eentje in een Restaurant zitten niet echt gezellig is maakte de 500gr Baby Beef en live voetbal tussen Colombia en Peru een hoop goed. Na de rekening betaald te hebben ging ik weer terug naar het Hotel om meteen in mijn bed te storten, ik was kapot....  Ik had verwacht meteen in slaap te vallen, maar de WC dacht daar heel anders over en spoelde om de 10seconden door, heeeeel irritant. Heb de deksel van de wc-bak eraf gehaald en wat gerommeld zodat de herrie zou stoppen, Gelukt! dacht ik....Om 04:15 uur sloeg de jetlag toe en was ik klaar wakker en de WC ook weer. Toch maar een stuk sporttape (altijd handig) gepakt en een staafje vastgezet en het probleem was verholpen.

De volgende ochtend (middag ahum) ben ik op pad gegaan om wat boodschappen te doen in een groot shopping centre. Toen ik terug kwam hingen de deelnemerslijsten en voorrondes op het bord. Ik sta 5e op de plaatsingslijst en ben (zoals verwacht) vrijgesteld voor de voorronden die morgen beginnen. Zometeen is hier in het hotel de wapencontrole waar ik even heen ga. Zaterdag moet ik rond 09:00 uur beginnen aan het toernooi.

Ik hou jullie op de hoogte, ook via Twitter natuurlijk!

Groetjes,

Bas