Bas Verwijlen samen met Oostendorp Autogroep/Hyundai onderweg naar Rio!

De schermer en Oostendorp Autogroep ondertekenden vandaag een verbintenis voor één jaar. Verwijlen is er trots op dat Oostendorp Autogroep hem ondersteunt in zijn weg naar Rio. ‘Ik ben heel blij met deze samenwerking. Ik maak letterlijk veel meters om mijn doel te behalen en als sporter is het belangrijk die in een comfortabele auto af te kunnen leggen. Bovendien moet ik het doen met beperkte financiële middelen en biedt deze sponsoring me weer ruimte om bijvoorbeeld nog meer in mijn trainingen te investeren’.

Directeur Bas Oostendorp vult aan: “Voornamelijk de wil om de beste te willen zijn en daardoor bepaalde keuzes moeten maken; daar zien wij veel raakvlakken. Sterke motivatie in combinatie met een ijzersterke visie en koers, dat is een winnaarsmentaliteit. Vergelijkbaar met de koers van Hyundai en Oostendorp Autogroep. Daarnaast is de hechte familieband een belangrijke reden waarom wij deze topsporter een warm hart toedragen. Als familiebedrijf zijn wij groot geworden door elkaar te helpen en klaar te staan voor klant en collega. Wij zijn dan ook trots om Bas te ondersteunen in zijn weg naar de top!”

vlnr Ronald van Lankveld (vestigingsmanager Autolease), Bas Verwijlen & Gerben Wiessenberg (Brandmanager Hyundai)

Fans van de inmiddels in ‘s-Hertogenbosch woonachtige schermer maken grote kans de Hyundai i40 te spotten. “Dat klopt! Een sticker van mijn hoofd beslaat de hele achterdeur. Extra reden om me voorbeeldig te gedragen op de weg”, knipoogt Verwijlen.

Bas Verwijlen komt dinsdag 9 augustus in actie in Rio de Janeiro. Eerst wacht nog het EK in Polen, van 20-25 juni.